Gemeente Terneuzen

Persbericht 19-08-2005

Heraanleg gedeelte Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen

In het kader van het regulier wegenonderhoud zal vanaf maandag 22 augustus gestart worden met de reconstructie van de Mr. F.J. Haarmanweg op het gedeelte tussen de Dokweg en de Industrieweg in Terneuzen. De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken duren, afhankelijk van de weersgesteldheid en onvoorziene omstandigheden.

Het weggedeelte, dat parallel loopt aan de Baandijk, is verouderd en dient vervangen te worden. De werkzaamheden bestaan uit het frezen en opbreken van de bestaande asfaltconstructie en een gedeelte van de funderingsconstructie waarna er nieuwe goten worden aangebracht. Hierna worden de rijbaan en de fietsstroken opnieuw geasfalteerd en worden ook de benodigde wegmarkeringen opnieuw aangebracht.

Het gedeelte van de Mr. F.J. Haarmanweg waaraan gewerkt wordt, zal van 22 augustus tot 9 september worden afgesloten voor het verkeer. De omleidingsroutes zullen door middel van verkeersborden worden aangegeven. Getracht wordt om de overlast die het werk met zich meebrengt voor de aanliggende bedrijven zoveel mogelijk te beperken.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie, Yvonne Wanders Telefoonnummer: 0115 455 525

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright