ChristenUnie


Lustrumactiviteit PerspectieF: Actieve-ledendag met sport en barbecue maandag 22 augustus 2005

PerspectieF-ers ontmoeten in een ontspannen sfeer

Partijtje voetbal

Op maandag 22 augustus sluit PerspectieF de zomervakantie af met een 'partijtje'. Een partijtje, omdat het feest is: PerspectieF bestaat vijf jaar en dat vieren we. Een partijtje ook, omdat we lekker gaan barbecuen. Een partijtje, omdat we een partijtje voetbal gaan spelen.

Alle actieve leden zijn van harte welkom, deelname is gratis. We verzamelen om 13.30 uur bij het partijbureau aan de Puntenburgerlaan 91. Daarvandaan gaan we naar het sportveld. Bij het sportveld zijn douches en kleedruimtes aanwezig. Bovendien is er een ehbo'er op het veld dus niets kan je nog tegenhouden om je flink uit te leven. The winning team heeft een primeur en ontvangst als eerste in de geschiedenis de PerspectieF-sportbokaal. Na de prijsuitreiking zetten we om 18.00 uur de barbecue aan bij het partijbureau.

Je kunt je opgeven voor de actieve-ledendag door een mailtje te sturen naar: partijtje@perspectief.nu. Je kunt je met een heel team aanmelden, maar ook in je eentje. In dat geval wordt er een nieuw team samengesteld. Geef je team een originele naam mee en trek iets herkenbaars aan. Dat maakt het tijdens het voetballen wat gemakkelijker voor de scheidsen.

Nog geen actief lid, maar wel van plan het te worden? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

---