Versatel Telecom International NV


- PERSBERICHT -

Versatel lanceert Voice-over-IP samen met nieuwe triple play pakketten voor consumenten Telefonieoplossing van Versatel maakt KPN abonnement overbodig

Amsterdam, 22 augustus 2005. Versatel Nederland B.V. introduceert vandaag twee nieuwe pakketten in aanvulling op het bestaande voetbalproduct onder de namen`Versatel Compleet Family' en `Versatel Compleet Voetbal'. Beide pakketten zijn uitgerust met een telefonieoplossing (Voice-over-IP) van Versatel. Door gebruikmaking van de telefonieoplossing van Versatel wordt het bestaande KPN abonnement voor vaste telefonie overbodig aangezien klanten nu direct via Versatel's ADSL 2+-netwerk bellen. Abonnees behouden hun huidige telefoonnummer, besparen op de kosten van een KPN-abonnement voor vaste telefonie en krijgen nationale telefoongesprekken (zie details hieronder) en een tweede lijn gratis.

Bestaande ADSL 2+-klanten van Versatel kunnen hun pakket eenvoudig uitbreiden met een Voip- telefonieabonnement voor een extra bedrag van 10,- per maand. Telefonie van Versatel maakt een KPN abonnement voor vaste telefonie overbodig en stelt klanten in staat om doordeweeks van 19.00 uur tot 08.00 uur en in het weekend op alle tijdstippen onbeperkt te bellen naar vaste nummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers). Voor nog eens 5,- extra bovenop de kosten van dit Voip-telefonieabonnement van Versatel, kunnen klanten op werkdagen en in het weekend altijd onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers).

Versatel Compleet Family
Voor iedereen die voordelig wil bellen, razendsnel wil internetten en geïnteresseerd is in voetbal lanceert Versatel het `Versatel Compleet Family'. Deze klanten ontvangen een internetverbinding met snelheden tot 4 Mbps download en 1Mbps upload, een telefoonverbinding met twee lijnen en twee nummers, onbeperkt bellen van 19:00 uur tot 08:00 uur en in het weekend naar vaste nummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers) en de mogelijkheid om te kijken naar Versatel's Eredivisie voetbalkanaal, welke een selectie uit de live Eredivisiewedstrijden van iedere speelronde op televisie toont.

Versatel Family Compleet biedt klanten een ADSL 2+-verbinding voor beeld en geluid van digitale kwaliteit. Een deel van die ADSL 2+ verbinding wordt gebruikt voor internet toegang met snelheden van maximaal 4 Mbps download. Versatel Compleet Family is beschikbaar voor 39.95 per maand. Een monteur komt bij de mensen thuis om het pakket te installeren (eenmalige installatiekosten van 49,95). Voor 5,- extra per maand kunnen klanten op werkdagen en in het weekend altijd onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers).

Versatel Compleet Voetbal
Versatel Compleet Voetbal klanten ontvangen een ADSL 2+ verbinding tot maximaal 20Mbps downspeed/
1Mbps upspeed, een razendsnelle internetverbinding, alle Eredivisie-wedstrijden live op hun televisie en een telefoonverbinding met twee lijnen en twee nummers. Versatel Compleet Voetbal is beschikbaar voor 49,95 per maand en een monteur komt bij de mensen thuis om het pakket te installeren (eenmalige installatiekosten van 49,95). Voor 5,- extra per maand kunnen klanten op werkdagen en in het weekend altijd onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers).

Gert Post, Managing Director Consumer van Versatel: "Met de introductie van telefonie voegen wij een zeer belangrijke schakel toe aan ons product en is triple play van Versatel een feit. Telefonie van Versatel geeft onze klanten de mogelijkheid om aanzienlijk te besparen op belkosten, nu zij het maandelijkse KPN- abonnement niet meer hoeven te voldoen en tegelijkertijd onbeperkt kunnen bellen naar vaste nummers in Nederland door een vast maandbedrag te voldoen."

Meer informatie en de voorwaarden zijn beschikbaar via www.versatel.nl.


- END -

Pagina 1 van 2


- PERSBERICHT -

Versatel Telecom International N.V. (Euronext: VRSA) heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is een concurrerende telecommunicatie operator en toonaangevend alternatief voor de voormalig monopolistische telecommunicatieaanbieders in haar thuismarkten in de Benelux en regionaal Duitsland. Versatel, opgericht in oktober 1995, is in het bezit van volledige telecommunicatielicenties voor Nederland, België en Duitsland en telt ruim 1 miljoen klanten en ruim 2.000 werknemers. Versatel heeft een op eigen faciliteiten gebaseerd breedbandig netwerk dat gebruikmaakt van de modernste netwerktechnologieën om aan bedrijven breedbandige spraak-, data- en internetdiensten te bieden. Versatel is een beursgenoteerde vennootschap die een notering heeft aan de Euronext Amsterdam (VRSA). Meer nieuws en informatie is verkrijgbaar via http://www.versatel.com.