Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Landgoedfair Mariënwaerdt: Een prachtig evenement op een unieke locatie!

22/08/2005

Beesd, 22 augustus 2005
Vijf dagen stond de Heerlijkheid Mariënwaerdt - een prachtig landgoed in de Betuwe nabij Geldermalsen - geheel in het teken van de jaarlijkse landgoedfair.

Tienduizenden bezoekers kwamen de afgelopen dagen naar de gezellige fair met meer dan 130 stands (met voor ieder wat wils), maar ook voor een grote tweedaagse menwedstrijd met zo'n 140 deelnemers, georganiseerd door Menvereniging Waal & Linge. Natuurlijk was er daarnaast veel belangstelling voor de vele demonstraties, waaronder die van vierspanrijder Koos de Ronde! De Nederlands kampioen & Rotterdams Sportman van het Jaar 2004 wist in het weekend menigeen verbaasd te doen staan van de wendbaarheid, snelheid maar vooral gehoorzaamheid van zijn vierspan paarden.

Afgezien van de burgemeester van de gemeente Geldermalsen namen ook de organisatoren van de succesvolle landgoedfair - Frans Baron van Verschuer en zijn echtgenote Nathalie (foto) - de gelegenheid te baat om naast de Koos op de bok te klimmen gedurende één van de demonstraties mee, maar kwamen niet geheel droog aan na een spetterende rit door de waterhindernis!!
Bron: www.stalderonde.nl
De uitslagen van de menwedstrijd vindt u op:

www.hoefnet.nl/drivingresults/2005/NED/BEESD-MARIENWAERDT/

©Marie de Ronde-Oudemans