Kampvuurconcerten van Sky Radio 101 FM van start

Skyradio

Vandaag vonden de eerste twee Kampvuurconcerten van Sky Radio 101 FM plaats. Do beet de spits af en Ilse DeLange volgde: allebei akoestisch, voor een klein publiek en aan een groot kampvuur. De intieme concerten van het radiostation waren de eerste uit een reeks van zes.

'De avond was zo bijzonder, heel intiem en sfeervol', aldus Do na afloop van haar concert. Hoewel Ilse wel vaker een akoestisch concert geeft, was het dit keer anders. 'Door de setting in de openlucht, het strand, het kampvuur en het kleine gezelschap kon ik mijn muziek ook dichter bij het publiek brengen'

Luisteraars van het radiostation reageerden massaal om kans te maken op een uitnodiging voor de concerten van Do, Krezip, Acda en de Munnik, Ilse DeLange en Jamie Cullum. Komende weken zijn er voor luisteraars nog kaarten te winnen voor de concerten van Paul de Leeuw en Jamie Cullum.

Meer informatie over de Sky Radio Kampvuurconcerten is te vinden op de website: www.skyradio.nl.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, overal op de kabel, via internet en via Digitenne. Sky Radio 101 FM is de enige echte non stop-muziekzender in Nederland zonder dj's met elk uur als eerste het nieuws, weer en verkeersinformatie.