Politie Zeeland


---


W-5693-2005 Aanvullling persbericht dode man in Middelburg
De dode man is inmiddels geidentificeerd, het betreft een 21-jarige Middelburger, van Turkse afkomst. Morgen zal op het stoffelijk overschot sectie worden verricht.
De politie verricht vanavond nog een buurtonderzoek. Ook is de politie nog steeds op zoek naar mensen die tussen 02.00 uur en 02.30 uur via de route Kromme Weele - Seisbinnenbrug de stad hebben verlaten of naar de stad zijn gegaan. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnr. 0900-8844.
De politie weet inmiddels dat een aantal fietsers langs of over de brug zijn gefietst en met name zij worden verzocht contact op te nemen met de politie.
De politie werkt op het ogenblik met een team van 18 mensen aan deze zaak.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.