Gemeente Capelle a/d IJssel

Over ouderenbeleid

WOP logo Capelle West

Op maandag 22 augustus 2005 om 19.30 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Capelle-West. De vergadering wordt gehouden in het buurthuis Capelle-West, Willem Barentzstraat 3. U bent van harte welkom om de vergadering bij te wonen.

De WOP-vergadering staat in het teken van het ouderenbeleid van de gemeente. Zon drie jaar geleden is de seniorennota Betrokken ouder worden vastgesteld door de gemeenteraad. Eén van de maatregelen die daar uit voortvloeit, is de aanstelling van een ouderenwerker en een ouderenadviseur bij Het Meldpunt Capelle aan den IJssel. De ouderenwerker en de ouderenadviseur stellen zich tijdens de WOP-vergadering voor en vertellen over hun werkzaamheden. Tevens wordt er meer informatie gegeven over het voorstel van het dagelijks bestuur van het Wijkoverlegplatform over de organisatievorm van het WOP.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van het Wijkoverlegplatform, de heer A. Saly.

Spreekuur wijkwethouder

De wijkwethouder, de heer J. de Jong, kan niet bij de vergadering zijn en geen spreekuur houden. Als u hem toch wilt spreken, kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 010-2848232.

Spreekuur buurtagent

De buurtagent, de heer J. Alders, houdt vanaf 19.00 uur spreekuur in het buurthuis.