Politie Zeeland


---


W-5694-2005 Poging inbraak
In Vlissingen is in de nacht van zondag op maandag tussen 17.30 en 15.15 uur geprobeerd in te breken in een sportcomplex aan de Irislaan.
Uit het pand is niets weggenomen.

W-5695-2005 Poging tot inbraak
Tussen vrijdag 17.00 uur en zaterdag 13.00 uur is er geprobeerd in te breken in een woning aan de Granaat in Middelburg.
Er worden geen goederen vermist, wel is er braakschade aan de woning.

O-5696-2005 Auto bekrast
In Zierikzee is tussen zondagmiddag 15.00 uur en maandagmorgen 08.00 uur aan de Kaersemakerstraat een auto bekrast.
Schadebedrag is onbekend.

O-5697-2005 Twee jongens gewond bij aanrijding
Op de Hogenakkerweg in Kruiningen zijn maandagmiddag rond 17.45 uur twee jongens gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Beide jongens zijn met onbekend letsel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
De jongens, een 16-jarige uit de gemeente Reimerswaal en een 14-jarige jongen uit Goes, reden samen op een brommer toen ze geen voorrang kregen van een personenauto die uit een uitrit de weg opreed.
De bestuurster van de auto, een 38-jarige vrouw uit Krabbendijke, verklaarde dat zij wel met de voorzijde van haar auto half op de weg stond maar dat de bromfiets nog voldoende ruimte had om voorlangs te passeren. De auto raakte aan de voorzijde beschadigd, de brommer is total loss.

Z-5698-2005 Bestelauto rijdt in de sloot
Op de N61 te Biervliet is maandagmiddag rond 17.30 uur een 39-jarige Terneuzenaar met zijn bestelauto in de sloot gereden.
Om een aanrijding te voorkomen met een voor hem rijdende vrachtwagen die moest afremmen voor het verkeer, stuurde de man naar rechts en kwam in een sloot tot stilstand. De 39-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij, de bestelauto raakte aan de voorzijde gedeukt.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.