Ingezonden persbericht

Playboy kiest voor Netvlies

BREDA, 20050822 -- Playboy heeft het Bredase internetbedrijf Netvlies geselecteerd om de Playboy Cyberclub te vernieuwen. Recentelijk hebben beide partijen daartoe een overeenkomst ondertekend. De opdracht bestaat uit het vormgeven en bouwen van de Nederlandstalige Cyberclub, waarbij de succesvolle Amerikaanse Cyberclub als voorbeeld wordt gebruikt. Bovendien gaat Netvlies de site dusdanig opzetten dat deze eenvoudig te beheren is middels een Content Management Systeem.


Over Playboy Cyberclub
De Playboy Cyberclub is een met wachtwoord beveiligd onderdeel van de website van Playboy Nederland. Er zijn dagelijks nieuwe foto's en video's van Playmates, Cybergirls en Celebrities uit het blootblad te vinden. Tegen maandelijkse betaling kunnen geïnteresseerden toegang krijgen tot de online club.

Over Netvlies
Netvlies werkt voor organisaties als Travel Active, Gemeente Breda, FOAM_Fotografiemuseum Amsterdam, Bibliotheek Breda, Avans+, SOLV Advocaten en VVV Breda. Het bedrijf is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende 'digitale diensten'. Variërend van de ontwikkeling, productie en hosting van websites en intra- en extranet tot de ontwikkeling van de technieken en applicaties die daarin opgenomen kunnen worden. Meer info op www.netvlies.nl.