Ingezonden persbericht

Wensen Waarmaken workshops vanaf 23 augustus in Utrecht

UTRECHT, 20050617 -- Hennie Tibben start op 23 augustus weer met haar workshops Wensen Waarmaken in het centrum van Utrecht. De workshop bestaat uit een serie van vier dinsdagavonden (van 19.00-21.30 uur) verspreid over acht weken. Deelnemers bouwen een stevig fundament voor het realiseren van wensen in bijvoorbeeld werk, conditie, relaties, persoonlijke ontwikkeling en balans.


De workshops geven uitdaging, support en structuur. Er is veel afwisseling: individuele en creatieve opdrachten, interactie met de andere deelnemers, games en het geven en krijgen van feedback. Deelnemers aan eerdere series hebben de workshops als actief, intens, confronterend en gezellig ervaren.

Voor EUR 199 ontvangen particuliere deelnemers een eigen werkt!map met oefeningen, literatuur- en inspiratielijst, een persoonlijk cadeau en kleine heerlijkheden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden of meer informatie krijgen via de site www.tibbenwerkt.nl of per tel. 030 2315012.

Hennie Tibben is de trainer/coach van deze workshops. Voor Wensen Waarmaken gebruikt zij haar ervaring als mens, professional en een mix van krachtige methodes uit de wereld van persoonlijk en creatief leiderschap. Met haar onderneming Tibben Werkt! zij aan leiderschap, persoonlijke effectiviteit en inspiratie. Vernieuwen en verbeteren, met en voor managers, leiders, teams en individuele personen.




Ingezonden persbericht