ANBO

Projecten

ANBO jeu de boules toernooi 2005

14-05-2005

Op woensdag 24 augustus houdt de ANBO voor de derde keer het landelijke jeu de boules toernooi voor afdelingen en individuele boulers, dit keer op de banen van Jeu De Boules Boulodrome t Zwijntje in Apeldoorn.
Na ontvangst, de wedstrijden, lunch en de tweede serie wedstrijden is er voor de winnende afdeling een wisselbeker die een jaar lang mee naar huis mag. Ook de beste individuele speler van het toernooi krijgt een mooi aandenken. De dag wordt afgesloten met een barbecue. De kosten voor deze dag zijn 29,50. Dit is inclusief welkomstkoffie en cake, lunch, eventuele huur ballensets, bittergarnituur en barbecue en exclusief consumpties. Deelnemers wordt verzocht op eigen gelegenheid naar Apeldoorn te komen.

U kunt zich opgeven voor het toernooi door een briefje te sturen naar ANBO voor 50-plussers, t.a.v. Jeu de boules toernooi 2005, Postbus 18003, 3501 CA Utrecht. U kunt ook mailen naar activiteiten@anbo.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam en adres en dat het gaat om het jeu de boules toernooi 2005. Wij sturen u vervolgens een inschrijfformulier, waarop u alle deelnemers van uw afdeling kunt vermelden.