NEDAP N.V.


Persbericht 1 juni 2005

Nedap start met Masterclass Ondernemerschap

Groenlo - Op 24 en 25 augustus 2005 zal de eerste Nedap Masterclass Ondernemerschap plaatsvinden. Doel van deze Masterclass Ondernemerschap is om meer jonge mensen te inspireren om ook te gaan ondernemen. Daartoe zal Nedap 15 talentvolle laatstejaars studenten selecteren die de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met de wijze waarop Nedap de afgelopen jaren talrijke activiteiten heeft opgestart en succesvol heeft laten groeien.

Tijdens deze Masterclass zullen marktgroepleiders persoonlijk hun ervaringen delen die zij hebben opgedaan met de opbouw van hun groep. De deelnemers worden vervolgens uitgedaagd om zelf plannen te ontwikkelen voor concrete marktomstandigheden. Hiermee geeft de Masterclass een uniek inzicht op wat ondernemen nu in de praktijk inhoudt.

De Masterclass Ondernemerschap is één van manieren waarop Nedap er naar streeft om de samenleving waarin zij opereert ondernemender te maken. Middels het geven van presentaties en seminars, het aanbieden van stage- en afstudeermogelijkheden en het organiseren van bedrijfsbezoeken maken jaarlijks steeds meer mensen kennis met de wijze waarop Nedap over ondernemen denkt. Op deze wijze wil Nedap haar bijdrage leveren aan een omgeving die ondernemend is zodat er voortdurend weer nieuwe marktmogelijkheden ontstaan.

Voor meer informatie:
Bert Derks
www.nedapmasterclass.com


---