Travel Unie International Nederland N.V.

Arke presenteert zich als hoofdsponsor tijdens open dag fc twente

Supporters FC Twente scoren Arke-items tijdens drukbezochte Open Dag

Rijswijk, maandag 1 augustus 2005 - De Open Dag van voetbalclub FC Twente in Enschede is zondag 24 augustus door ruim 25.000 supporters bezocht. De activiteiten - waaronder de presentatie van de spelers - vonden deze dag plaats in en rondom het Arke Stadion. Tijdens de Open Dag vergaf de hoofdsponsor van komend voetbalseizoen, touroperator Arke, een achtdaagse zonvakantie naar één van de bestemmingen die wordt aangevlogen door airline ArkeFly.

Met een groot podium en verschillende kleurige uitingen heeft Arke zich tijdens de Open Dag van FC Twente gemanifesteerd als de nieuwe hoofdsponsor van de voetbalclub. Tijdens de dag vonden tal van activiteiten plaats waaronder verschillende voetbalwedstrijden en het beklimmen van bierkratten van bierbrouwerij Grolsch, eveneens gevestigd in Enschede. Opvallend was de grote interesse voor items met de merknaam Arke. "Aan het einde van de dag moesten de verkopers van onder meer shirts, sweaters en tassen verschillende keren 'nee' verkopen", aldus Simone van den Berk, woordvoerder voor Arke. Joop Munsterman, voorzitter van FC Twente, toonde zich opnieuw tevreden met Arke als nieuwe hoofdsponsor: "Met een A-merk als Arke in huis zijn we zeer content en verheugd".

Positief gevoel overheerst
De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen zit er voor FC Twente bijna op. De voetbalclub speelt dinsdagavond 1 augustus het laatste van een reeks oefenduels. De club liet vandaag weten dat een positief gevoel overheerst. Voor het komende seizoen zijn Danny Wintjens, Wout Brama, Kennedy Bakircioglü en Konstantinos Loumpoutis aan de spelersploeg toegevoegd.