FloraHolland


Dienstverlening FloraHolland centraal op Plantarium

FloraHolland neemt ook dit jaar deel aan de internationale vakbeurs Plantarium. Deze vakbeurs voor de boomkwekerijsector wordt dit jaar gehouden van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 augustus in het Plantariumgebouw in Boskoop (ITC terrein). In de FloraHolland stand (nummer 161) staat dit jaar de dienstverlening van FloraHolland en haar afdelingen centraal.

Zo vindt u in de stand van FloraHolland uitgebreide informatie over: Klok Planten: De aanwezige veilmeesters kunnen u alles vertellen over de plantenklok van FloraHolland als afzetinstrument voor uw boomkwekerijproducten.
BB Planten: Alle informatie over directe in- en verkoop van boomkwekerijproducten vindt u in de stand bij de medewerkers van het productteam boomkwekerij.
FloraHolland Intro Point: De medewerkers van FloraHolland Intro Point adviseren en ondersteunen u op het gebied van noviteitenintroducties. FlorConcepting: Heeft u een idee voor een concept? Deze dienst van FloraHolland richt zich op het ontwikkelen en introduceren van productconcepten
Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw contactpersoon bij FloraHolland te spreken, contacten te leggen met collegakopers en -kwekers en het brede en diepe aanbod boomkwekerijproducten van FloraHolland te bekijken. Onze medewerkers maken u graag wegwijs in het aanbod en voorzien u desgewenst van adviezen.

Donderdagmiddag 25 augustus vanaf 16.00 organiseert FloraHolland een borrel voor haar kopers en kwekers. Een bezoekje aan deze borrel is zeker de moeite waard.

Wij zien u graag in onze stand (nummer 161) tijdens Plantarium.


---