Gemeente Barendrecht


---

093: Informatiemarkt skatevoorziening Dunantlaan

PDF

BARENDRECHT (maandag 15 augustus 2005) - De gemeente Barendrecht organiseert op 24 augustus een informatiemarkt over de plannen voor een skatevoorziening aan de Henry Dunantlaan. De avond wordt gehouden in het clubgebouw van scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland (Bijdorp-Oost 23). Geïnteresseerden zijn tussen 19.00 en 21.30 uur van harte welkom.

De gemeente Barendrecht is van plan skatetoestellen te plaatsen aan de Henry Dunantlaan. De beoogde locatie is naast het clubgebouw/speelveld van de scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland. De gemeente komt hiermee tegemoet aan het verzoek van een groeiende groep jongeren uit de omliggende wijken zoals Bijdorp, Nieuweland en Dorpzicht.

De plannen zijn nog niet definitief. De informatiemarkt is bedoeld om omwonenden en skaters te informeren over de huidige ideeën over een skatevoorziening. Tijdens de informatiemarkt is een aantal leveranciers van skatetoestellen aanwezig. Zij kunnen bezoekers het nodige over de aard en het gebruik van de toestellen vertellen. Tevens wordt een filmimpressie getoond, die gemaakt is door Barendrechtse skaters. De avond wordt in samenwerking met de Stichting Alle-r-hande georganiseerd. Tijdens deze avond kunnen bezoekers hun reactie op de ideeën van de gemeente kwijt op speciale reactieformulieren. De gemeente gebruikt deze informatie voor de verdere planvorming.