Gemeente Leiden

Presentatie onderzoeksrapport leveranciersbeleid gemeente Leiden

Geachte redactie,

Op woensdag 24 augustus a.s. om 12.00 uur zal de voorzitter van de Rekenkamercommissie Leiden, de heer C.van der Werf, het onderzoeksrapport naar het leveranciersbeleid van de gemeente Leiden aanbieden aan de voorzitter van de raadscommissie voor Bestuur en Veiligheid, de heer F. van As. Dit zal plaatsvinden in het Huis van de Raad, Breestraat 70.

De heer Van der Werf zal vervolgens toelichten waarom de Rekenkamercommissie tot het onderzoek besloten heeft, wat onderzocht is, wat de bevindingen zijn en welke aanbevelingen de Rekenkamercommissie aan de gemeenteraad van Leiden doet.

Daarna is er voor de pers gelegenheid aan de heer Van der Werf vragen te stellen.

Het onderzoeksrapport is voor de pers in te zien vanaf woensdag 24 augustus 9.00 uur bij de Griffie, Breestraat 70. Na de bijeenkomst kunt u een exemplaar van het rapport meenemen.

Bij de bijeenkomst zullen aanwezig zijn:

- de heer C. van der Werf, voorzitter van de Rekenkamercommissie Leiden
- de heer A.G.V. Vergeer, lid van de Rekenkamercommissie Leiden
- de heer mr. B.M.H. de Brey, lid van de Rekenkamercommissie Leiden
- de heer F.M. van As, gemeenteraadslid voor de ChristenUnie en voorzitter van de raadscommissie voor Bestuur en Veiligheid
- mevrouw N. van der Vlist, griffier van de gemeente Leiden, namens mevrouw M. Ritzema, ambtelijk secretaris van de Rekenkamercommissie

Met vriendelijke groet,

Hette Quispel
afd. Communicatie
gemeente Leiden

---- --