AutoRai

Print

Aantrekkelijk prijskaartje voor Mitsubishi Colt 1.5 DI-D HP Cruise

(24-8-2005)
Mitsubishi presenteert de Colt 1.5 DI-D HP Cruise, een aantrekkelijke 5-deurs uitvoering die is uitgerust met een uitgebreid accessoirepakket.
Maar er is meer, want behalve een zeer rijke uitrusting is de Colt 1.5 DiD HP Cruise ook voorzien van een heel attractief prijskaartje.

De ruime en multifunctionele Colt 1.5 DI-D HP Cruise biedt naast een zeer sportief weggedrag veel luxe en comfort. Zo heeft de Colt Cruise een semi-automatische airco met gekoeld dashboardkastje, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, 15-inch velgen en in carrosseriekleur gespoten spiegels, portierhandgrepen en stootlijsten. Daarnaast is hij voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, audiovoorbereiding met zes speakers en smaakvolle interieurbekleding.

Tot de royale standaarduitrusting van de âCruiseâ behoren verder handige extraâs als elektronische stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen met anti-klembeveiliging, een boordcomputer en een anti-pollenfilter. Natuurlijk zijn ook de belangrijke veiligheidsvoorzieningen bij deze Colt niet vergeten, want de auto is standaard uitgerust met SRS-airbags voor bestuurder en voorpassagier, zij- en gordijnairbags en ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling). Bovendien is het ruime interieur van de Colt uitermate veelzijdig, mede dankzij een doordachte achterbank die in delen kan worden verschoven, neergeklapt of zelfs geheel kan worden uitgenomen.

Krachtige dieselmotor
De Colt 1.5 DI-D HP Cruise is voorzien van een dieselmotor met dubbele bovenliggende nokkenas die uitstekende prestaties neerzet. Dankzij geavanceerde common-railtechniek en een turbo met intercooler beschikt deze oerdegelijke krachtbron over een meer dan respectabel vermogen van 70 kW/95 pk bij 4.000 toeren per minuut, terwijl ook het koppel van deze 1,5-litermotor met 210 Nm bij 1.800 toeren per minuut imposant te noemen is voor een diesel in deze klasse. Daarnaast is hij lekker zuinig. Het verbruik bedraagt slechts 4,6 liter per 100 kilometer tijdens een gecombineerde rit. Buiten de bebouwde kom daalt dit verbruik zelfs naar 3,9 liter per 100 kilometer!

Concurrerende prijs
Mitsubishi biedt deze ultracomplete en luxueuze Colt 1.5 DI-D HP Cruise aan voor een zeer concurrerende prijs. Ondanks de vele extraâs kost de âCruiseâ namelijk slechts ⬠17.999,-.