Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 16 augustus 2005 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. 1Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 9 augustus 2005
2. 1Best.secr Uitnodiging t.b.v. officiële opening van de foto- Wie gaat? Indien mogelijk expositie van dhr.v.d. Ven d.d. 3 september. gaan burg., weth.v. Rossum en weth. Huijbregts.
3. 4BGR-SEC Bouwkundig onderhoud Dommeltoren. Instemmen met: Akkoord.
1. de verdeing van de stelpost exploitatielasten kindercentrum Dommeltoren en op deze wijze op te nemen in de concept- begroting 2006;
2. jaarlijks een bedrag van 19.800,-- (excl. BTW) in het fonds Bouwkundig Onderhoud te storten t.b.v. bouwkundig onderhoud Dommeltoren t.l.v. stelpost exploitatielasten Dommeltoren.


4. 8GGB-RO Beroepen bestemmingsplan Buitengebied 1997. Instemmen met de reactie op de beide ingekomen beroepen en de raad Akkoord. in kennis stellen van de beroepen en de reactie hierop.
5. 8GGB-RO Bouw garage buiten achtertuinbestemming. Medewerking verlenen aan de bouw van een garage middels een Akkoord. binnenplanse vrijstelling, onder voorwaarde dat de huidige bijgebouwen die niet in de aanduiding achtertuin liggen worden afgebroken.
6. 8GGB-RO Brief Ouderenpartij landschapscamping. Instemmen met: Akkoord.
1. het zenden van de brief aan de raad;
2. het verzoek van Witlox ter kennis brengen aan de cie GGB van september a.s.


7. 5BGR-WIZ Jaarrekening 2004, jaarverslag 2004 en de Voor kennisgeving aannemen en deze stukken ter kennisname aanbieden Akkoord. jaarevaluatie Sint-Oedenrode 2004 van Stichting aan de raad. Maatschappelijk Werk Dommelregio.
8. 7GGB-BM Ingekomen zienswijzen m.b.t. de art. 19, lid 3 Instemmen met: Akkoord. WRO procedure Koninginnelaan 50. 1. het weerleggen van de ingebrachte zienswijzen; 2. het verlenen van de vrijstelling ingevolge art. 19, lid 3 WRO voor het vestigen van een kapsalon in de garage bij de woning gelegen aan het adres Koninnelaan 50.


9. wB&V Jaarverantwoording 2004/beleidsbegroting 2006 Voor kennisgeving aannemen en ter kennisname aanbieden aan de raad. Akkoord. Hulpverleningsdienst Brabant-Noord.
10. yFIN Reactie PvdA-fractie op brief afschaffen OZB. Kennisnemen van de reactie op onze brief m.b.t. de afschaffing van het Akkoord. gebruikersdeel OZB op woningen.