Politie Zeeland


---


O-5725-2005 Kop / staartaanrijding

Op de Vierwegen in Kapelle zijn woensdagmiddag om 15.30 uur twee auto's op elkaar gebotst.
Een 43-jarige automobiliste uit die plaats had te laat in de gaten dat haar voorgangster, een 28-jarige automobiliste uit Goes, afremde.
Er was enkel blikschade.


W-5726-2005 Winkeldievegge aangehouden

In de Blokker in Vlissingen is woensdag een 56-jarige Vlissingse vrouw aangehouden voor winkeldiefstal.
De vrouw werd door het personeel betrapt op het wegnemen van goederen en deed hier afstand van. Bij controle van haar tas bleken daar nog meer gestolen spullen in te zitten, o.a. twee flessen shampoo. De vrouw bekende deze te hebben weggenomen uit de AH.


Z-5727-2005 Inbraak poging

Woensdagmorgen is getracht in te breken in een woning aan de Schoolstraat in Koewacht.
De bewoners troffen bij thuiskomst schade aan aan de achterdeur.


W-5728-2005 Fietsenkijkdag in Vlissingen

Op maandagavond 29 augustus a.s. van 19.00 uur tot 20.00 uur is er weer een fietsenkijkavond op het politiebureau in Vlissingen, ingang Molenstraat.
Gevonden fietsen van heel Walcheren zijn daar gestald.


O-5729-2005 Navigatiesysteem weg

Uit een personenauto die geparkeerd stond aan de Molenweg in Bruinisse is tussen dinsdag 18.00 uur en woensdag 11.00 uur een navigatiesysteem weggenomen.
De waarde is niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland