Ingezonden persbericht


Persbericht

24 augustus 2005

Network Appliance lid van Intel® Enterprise Server Acceleration Alliance

Network Appliance, Inc. (NASDAQ: NTAP) neemt deel aan de Intel Enterprise Server Acceleration Alliance (ESAA). Nu NetApp lid is, zijn al zijn storage-systemen gecertificeerd om samen te werken met Intel-servers.

Doel van de alliantie is om de software en hardware op Intel-platformen te valideren en pre-gecertificeerde Intel-oplossingen beschikbaar te stellen aan OEM's en channelpartners. Door het lidmaatschap van de alliantie krijgen OEM's en partners de beschikking over een 'receptenboek' voor het opzetten van gevalideerde, kosteneffectieve en gemakkelijk te implementeren en te beheren serveroplossingen. Die voldoen bovendien aan de standaarden van onafhankelijke software- en hardwareproducenten.

"De ESAA wijdt zich aan het vereenvoudigen en het bevorderen van het certificatieproces. Dat sluit goed aan bij de filosofie van NetApp", zegt Bert van der Zande, regional director Benelux. "We vereenvoudigen databeheer, zowel voor onze klanten als voor onze channel- en technologiepartners. We zijn dan ook verheugd dat we lid zijn van de alliantie."

Nu NetApp lid is van de ESAA, is het voor Intel-partners gemakkelijker om de producten van NetApp aan te bieden voor ERP-applicaties, databases, email, disk-to-disk backups en archivering, high-performance computing, utility en grid computing en iSCSI-oplossingen.

(194 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Bianca van Dulst, NetApp: Tel: 023-567 96 89 Fax: 023-567 96 73 E-mail: bianca@netapp.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com