**** PERSBERICHT ****

TELEFOONKOSTEN CONSUMENTEN KUNNEN DRASTISCH OMLAAG

Hengelo - IntroWeb is op dinsdag 23 augustus gestart met de levering van IntroWeb Telefonie. Consumenten kunnen hun telefoonkosten daardoor drastisch verlagen als ze beschikken over een internet aansluiting.

Een KPN of Twinner telefoonabonnement wordt door IntroWeb telefonie overbodig. Met behulp van een door IntroWeb geleverde telefonieadapter is het mogelijk om met een normale telefoon te bellen én gebeld te worden via de internetaansluiting. Het bestaande telefoonnummer kan worden meegenomen, klanten blijven dus bereikbaar onder het huidige nummer.

Bellen vanaf 1 cent per minuut
Een vergelijking toont aan dat het verschil tussen het KPN BelBasis abonnement en het IntroWeb Telefonie-abonnement (verkrijgbaar vanaf EUR 4,95 per maand) maar liefst EUR 13,- bedraagt in het voordeel van IntroWeb Telefonie. Ook voor mensen die niet zo veel bellen kan IntroWeb Telefonie een aanzienlijke besparing opleveren. IntroWeb Telefonie is een volwaardige vervanging van een KPN-aansluiting. Daarbij zijn de gesprekstarieven lager en in aantal gevallen zelfs gratis. Zo kost onbeperkt bellen met andere IntroWeb Telefonie abonnees niets. Ook wordt geen verschil meer gemaakt in bellen binnen en buiten de eigen regio. Bellen in de daluren naar elk vast telefoonnummer binnen Nederland kost daarin slechts 1 cent per minuut! Verdere prijsverschillen ontstaan doordat er bij IntroWeb Telefonie geen startkosten worden gerekend als er een telefoontje gepleegd wordt met een mobiel nummer. Het kostenverschil voor internationale gesprekken kan oplopen tot 70%. Diensten als nummerweergave en wisselgesprek zijn in het IntroWeb abonnement gratis inbegrepen.

Gemak dient de mens
Overstappen naar IntroWeb Telefonie is zeer gemakkelijk gemaakt. IntroWeb Telefonie kan online besteld worden. Bij de overstap kan de klant ervoor kiezen om het huidige telefoonnummer mee te nemen. Om de kosten in de gaten te houden kunnen klanten op elk moment inzicht krijgen in de gesprekskosten. Dat kan aan de hand van een dagelijks bijgewerkt gespecificeerd gespreksoverzicht dat online geraadpleegd kan worden. Op de website www.introweb.nl/telefonie is het mogelijk om een vergelijking te maken tussen de kosten van de huidige telefonieaanbieder en IntroWeb Telefonie. Op deze website is ook uitgebreide en een volledige tarievenlijst van alle (inter)nationale bestemmingen te vinden.

#### EINDE PERSBERICHT ####

Nadere informatie:
IntroWeb
Contactpersoon: Pieter de Haer
Telefoonnummer: 074 243 01 05

Afbeeldingen: De afbeeldingen (hoge resolutie) voor bij het bericht kunnen van de website van IntroWeb gedownload worden. Afbeelding: introwebtelefonie: www.introweb.nl/gfx/telefonieintroweb.tif Bijschrift: In combinatie met de telefonie adapter van IntroWeb werkt bellen als vanouds.

Afbeelding apparatuur Ericsson: www.introweb.nl/gfx/ericsonnapparatuur.tif Bijschrift: IntroWeb Telefonie maakt gebruik van Ericsson apparatuur

Noot: