Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

---

LEARNING LANE

Het festival voor professionals die mensen en organisaties helpen ontwikkelen.

Deze zomer, op 25 en 26 augustus, is Landgoed de Horst het toneel voor een inhoudelijke en inspirerende tweedaagse. Organisatieadviseurs, coaches, trainers, HRD-professionals; iedereen die mensen, groepen en organisaties helpt met leren en ontwikkelen, treft elkaar. De sfeer van een festival, rond de inhoud van ons vak. Een uniek evenement!

Op 6 juni gaat de Learning Lane website online. Op www.learninglane.nl kunt u terecht voor een actueel overzicht van de bijzondere workshops en presentaties die al zijn gepland. De wijken leiderschap, generatieleren, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en partnerschap krijgen steeds meer vorm. Professionals uit het netwerk van de organiserende partijen zijn betrokken bij het programma en hebben toegezegd een aantal inspirerende workshops te verzorgen. Het programma van Learning Lane is in ontwikkeling!

Reserveer 25 en 26 augustus in uw agenda en meld u aan via www.learninglane.nl. Early birds die zich vóór 22 juni 2005 aanmelden, investeren voor 1 dag E 125,00 en voor 2 dagen E 225,00. Na 22 juni gelden de prijzen van E 155,00 voor 1 dag en E 285,00 voor 2 dagen. Deze prijzen zijn inclusief koffie en thee, exclusief maaltijden en overige drankjes.

Initiatiefnemers van Learning Lane zijn Ooa, de Baak & NVO2


---

Meer informatie:
Karen van der Horst
Marketing & Communicatie Learning Lane
T: 0343-556720
F: 0343-556721
E: kvanderhorst@nvo2.nl

N.B. Een uitgebreid interview met de vertegenwoordigers van de organisatie (Léon van der Meij namens Ooa, William Strobbe namens de Baak, Carla Wijers namens NVO2) is vanaf 6 juni digitaal beschikbaar. Het interview verschijnt op 28 juni in Leren in Ontwikkeling 6/7 en mag na die tijd worden gebruikt voor publicatie in uw blad of op uw website. U kunt het bestand opvragen bij Karen van der Horst. Na 6 juni is ook de digitale uitnodiging (PDF) voor Learning Lane beschikbaar.

---- --