Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

---

LEARNING LANE

Het festival voor professionals die mensen en organisaties helpen ontwikkelen.

Het programma van het zomerfestival Learning Lane is rond. Boeiende workshops en unieke ervaringen worden samengebracht tijdens dit evenement. Spreken 'fysiek leren', 'verbale darkroom' en 'expositie IK' tot uw verbeelding of wilt u bijvoorbeeld het thema Leiderschap eens vanuit de invalshoek van de 7 deugden en zonden bekijken? Dan mag u Learning Lane niet missen! Op www.learninglane.nl kunt u terecht voor de meest actuele informatie over het inhoudelijke programma in de wijken Leiderschap, Generatieleren, Partnerschap, Spiritualiteit en Persoonlijke Ontwikkeling, maar ook over activiteiten als Matchmakers, Learning by experience, Music in Motion en Qi Gong.

Maak samen met het kennisdorp op Landgoed de Horst een inhoudelijke en inspirerende start van het nieuwe seizoen en meld u snel aan! Learning Lane
25 & 26 augustus, Landgoed de Horst in Driebergen

www.learninglane.nl
Initiatiefnemers
William Strobbe is director in-company bij de Baak. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor alle in-company programma's. De Baak heeft vestigingen in Noordwijk en in Driebergen, op Landgoed de Horst. Carla Wijers is directeur van NVO2. Een belangrijk onderdeel van haar functie is het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere organisaties in het HRD-werkveld, nationaal en internationaal. Het NVO2-kantoor is sinds 2004 gevestigd op Landgoed de Horst in Driebergen. Léon van der Meij is organisatieadviseur bij M'ij Organisatieadvies. Hij participeert in dit initiatief als lid van de Ooa, de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs. Landgoed de Horst is voor Ooa-leden een vertrouwde locatie voor bijeenkomsten en trainingen.


---