ERNST & YOUNG: blijft energie betaalbaar?

Ernst and young

PERSUITNODIGING

Blijft energie betaalbaar?

Amsterdam, 03 augustus 2005 - De energiemarkt is volop in beweging. Er gaat geen dag voorbij of er zijn nieuwe ontwikkelingen: stijgende benzineprijzen, dalende olievoorraden of een levendige handel in emissierechten.

Voor Ernst & Young zijn diepgaande kennis van en inzicht in deze ontwikkelingen cruciaal om wereldwijd haar cliënten goed te kunnen adviseren. Niet alleen volgen we het nieuws, regelmatig doen we ook onderzoek naar trends in de energiesector. Deze kennis delen we graag met journalisten.

Ernst & Young houdt op 25 augustus aanstaande hiervoor een informele persbriefing. Graag praten we je dan bij over de laatste ontwikkelingen op energiegebied. Ben van Gils, partner en voorzitter van de sector Energie, Chemical & Utilities van Ernst & Young zal die ontwikkelingen vertalen naar de consequenties voor consument en ondernemer. Maar Ben zal vooral ingaan op de vraag of energie betaalbaar blijft.

De persbriefing start om 12 uur en duurt ongeveer tot 13.30 uur. De lokatie is het Ernst & Young kantoor in Amsterdam, Drentestraat 20.

Journalisten die geïnteresseerd zijn om deze bijeenkomst bij te wonen, kunnen zich aanmelden via de woordvoerder: toby.ellson@nl.ey.com