Psycho-medisch centrum Parnassia

Zomercampagne rond alcohol en drugs van start

Op 25 augustus 2005 om 10.00 uur geeft burgemeester drs. D.W. Wassenberg-Welp het startsein voor de zomercampagne Ook zon duf zomergevoel!.

Parnassia wil hiermee alcohol en drugsgebruik onder de aandacht brengen. De zomercampagne richt zich met name op jongeren in Schoonhoven en Bergambacht die kennis hebben gemaakt met alcohol en drugs en daardoor thuis, op school en in hun vrije tijd in de problemen dreigen te komen. De eerste exemplaren van het campagnemateriaal wordt door de burgemeester aan de Stichting Open jeugd en jongerenwerk uitgereikt.

Jongeren kunnen van dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren anoniem informatie inwinnen via het telefoonnummer van het open spreekuur 06-511 812 08 of via e-mail openspreekuur@parnassia.nl. Het maken van een afspraak voor een informatief en consultatief gesprek is ook mogelijk. Iedere donderdag is een medewerker van Parnassia aanwezig in het Dienstencentrum, Havenstraat 37 in Schoonhoven.

Naast jongeren kunnen ook ouders, partners, docenten en hulpverleners gebruik maken van het open spreekuur. Iedereen die vragen heeft over alcohol, drugs en gokken kan op het open spreekuur terecht.

De zomercampagne vormt het startsein van twee bijeenkomsten die Parnassia organiseert in het Dienstencentrum. De eerste bijeenkomst is een algemene informatieavond over alcohol en drugs op 22 september 2005. De tweede informatieavond op 20 oktober 2005 betreft het onderwerp opvoeden en drugs.

Indien u in de gelegenheid bent, bent u van harte welkom het startsein op 25 augustus in het Dienstencentrum bij te wonen.