persuitnodiging: symbolische start aanleg A4 Midden-Delfland

Vereniging vno-ncw

Uitnodiging aan de (foto)redacties

Symbolische start aanleg A4 Midden-Delfland op donderdag 25 augustus om 12.45 uur

Den Haag 22 augustus 2005, Op donderdag 25 augustus zal de symbolische start plaatsvinden van de aanleg van de A4 Midden-Delfland. Het startsein wordt gegeven door Bernard Wientjes en Hans Rijnierse, respectievelijk voorzitter van VNO-NCW en van VNO-NCW West. Dit zal gebeuren op het zandlichaam van de A4 bij de Kruithuisweg in Delft.

Ondernemers in de Randstad wachten al tientallen jaren op de realisatie van de A4 Midden-Delfland. VNO-NCW West wil met haar ludieke actie benadrukken dat alles op alles gezet moet worden om uiterlijk in 2008 te beginnen met de aanleg van deze broodnodige verbinding tussen Den Haag en Rotterdam. VNO-NCW West pleit tevens voor de aanleg van de A4 door de Hoeksche Waard en de A4 Zuid in Brabant. Pas dan kan de totale A4 als slagader voor de Randstad (met de grote steden en de mainports Schiphol en Rotterdam) functioneren.

Vertegenwoordigers van de (foto)redacties zijn van harte welkom bij deze symbolische start.

Route-informatie Kruithuisweg: vanuit Den Haag A4 richting Hoek van Holland. Aan het einde van de A4 afslag Delft nemen, viaduct over de A4 richting Delft oversteken en direct na het viaduct het eerste zandpand aan de rechterzijde inrijden. Parkeren bij bord met logo van VNO-NCW West.




Vereniging VNO-NCW