Gemeente Dordrecht


---

Rotterdams Festival nu ook in Dordrecht

Hamid Amaziane

Het 19e Internationaal Rotterdams Straatfestival staat voor de deur! Internationaal straattheater, spectaculaire shows en veel nieuwe elementen beloven Rotterdam en dit jaar ook Dordrecht, vier dagen lang te laten bruisen. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus zijn er in de gehele Rotterdamse binnenstad en in Dordrecht optredens te zien van straatartiesten uit de hele wereld. Zij strijden met elkaar om de Gouden Straatkei, een toonaangevende prijs in de wereld van de straatartiesten.

Dordtse delegatie vertrekt naar Rotterdams Straatfestival Op donderdag 25 augustus vertrekt een Dordtse delegatie, onder aanvoering van wethouder Van der Zwaan per Fast Ferry naar Rotterdam. Bij de opening van het Rotterdams Straatfestival op het Grotekerkplein (Laurenskerk) te Rotterdam zal de vertegenwoordiging uit Dordrecht een belangrijke rol vervullen, samen met wethouder Hulman van Rotterdam en turntalent Jeffrey Wammes.

Extra feestelijk tintje bij vertrek delegatie
Om de samenwerking tussen het Rotterdams Straatfestival, gemeente Dordrecht en Fast Ferry te benadrukken, zal het vertrek van de Dordtse delegatie uit Dordrecht een extra feestelijk tintje krijgen. Daarbij zijn ook optredens van straatartiesten, die als aanzet voor het festival die middag al in Dordrecht hebben opgetreden. Tijdens de vaart met de Fast Ferry zullen de optredens gewoon doorgaan.

document icoon logo_Rotterdams_Straattheater.doc

Redactie
Hanneke van Asdonck
Communicatie

telefoon 078 - 639 62 36

email JJ.van.Asdonck@dordrecht.nl

Informatie