Endemol Entertainment



Inzending Endemol Nederland gaat verder waar datingshows stoppen

Op papier zijn ze elkaars gedroomde huwelijkskandidaten. Ze hebben elkaar alleen nog nooit ontmoet. In Een goed begin, de inzending van Endemol Nederland voor De TV-Competitie van Talpa, gaan twee aspirant-echtgenoten ongezien in ondertrouw en worden daarna gevolgd tijdens een extreem intensieve kennismaking, die leidt tot aan de ambtenaar van de burgerlijke stand. Is dit een einde of juist een begin? Nemen zij elkaar aan tot hun wettige echtgenoot? En wat is daarop hun antwoord? Een goed begin is morgen, donderdag 25 augustus, om 20:30 uur te zien bij Talpa.

De kandidaten in Een goed begin worden met behulp van een professionele matchmaker aan elkaar gekoppeld en gaan ongezien in ondertrouw. Na de ondertekening krijgen ze slechts drie seconden de tijd om een eerste indruk op te doen. Na de ondertrouw zien zij elkaar weer terug op een romantisch landgoed in Spanje. Is er sprake van een eerste vonk? Hoe gaan ze na de eerste nacht met elkaar om? Dan weer terug naar de dagelijkse realiteit. Drie dagen maakt hij kennis met haar leven en vice versa. Ze worden geconfronteerd met elkaars opvattingen en ontmoeten elkaars familie en vrienden. En ook de voorbereidingen voor het mogelijk aanstaande huwelijk stelt het koppel onmiddellijk op de proef. Na twee weken volgt de apotheose voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Klinkt het twee keer âja, ik wilâ ofâ¦?

Met Een goed begin geeft Endemol Nederland het genre datingshow een nieuwe dimensie. Geen vrijblijvend reisje, maar een uitzonderlijk spannende en ongewone voorbereiding op één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven.