Ingezonden persbericht


Body Glove zorgt voor veilig gamen

Body Glove(TM) introduceert nieuwe lijn trendy covers voor Sony's nieuwe PSP

Body Glove, leverancier van trendsettende accessoires voor consumentenelektronica, introduceert een nieuwe lijn coole cases die de nieuwe PSP gamecomputer van Sony beschermen tegen stoot-, val- en krasschade.

De trendy Body Glove PSP2 cover is speciaal ontworpen voor de PSP en straalt coole klasse uit. De naadloos aansluitende Fusion case biedt effectieve bescherming tegen vallen en stoten tijdens gebruik en transport, zodat de PSP in onberispelijke staat blijft.

De stijlvolle cases zijn vervaardigd uit soepel, duurzaam EVA, een milieuvriendelijke kunststof die zacht en prettig aanvoelt en uitstekende grip biedt. Ze zijn leverbaar in diverse sprekende kleurcombinaties.

De Body Glove Fusion PSP cases liggen in september in de winkel en kosten euro 19,99 (verkoopadviesprijs).

De Body Glove Fusion PSP cases zijn de jongste uitbreiding op het Body Glove assortiment accessoires voor technologisch georiënteerde consumentenproducten. Andere oplossingen binnen het aanbod zijn onder meer producten voor CD/DVD/MP3-opslag, computer- en cameratassen, en mobiele accessoires.

Over Body Glove
Body Glove is een aansprekend en dynamisch merk dat zich richt op een jonge, actieve, trendgevoelige markt. In 1953 introduceerden de oprichters van Body Glove, de tweelingbroers Bob en Bill Meistrell, de eerste wetsuit van neopreen. Sinds die tijd heeft de onderneming wereldwijd naam gemaakt als toonaangevend leverancier van hoogwaardige producten en accessoires voor watersport en strandmode. De consumentenproducten van Body Glove worden onder licentie gedistribueerd door Fellowes.

Over Fellowes
Fellowes heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca, Illinois en levert producten op het vlak van consumenten- en kantoorelektronica, zoals accessoires voor mobiele telefoons, camera's en computers, bind- en lamineermachines, papierversnipperaars en een breed scala aan opbergproducten. De onderneming heeft dochterbedrijven in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Groot-Brittannië en de Benelux. Wereldwijd telt Fellowes circa 1700 medewerkers, die het afgelopen jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar genereerden.

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht