AutoRai

Print

Donkervoort en SONAX bundelen krachten

(25-8-2005)
Het jaarlijkse Concours dâElegance dat wordt georganiseerd in de prachtige tuinen van Paleis Het Loo vindt dit keer plaats in het weekend van 3 en 4 september aanstaande.
Een fraaie collectie bijzondere klassieke autoâs zal ook dit jaar weer voor een mooie aanblik zorgen. SONAX en Donkervoort zijn dit weekend samen vertegenwoordigd op het SONAX-paviljoen en tonen het beste op het gebied van prestatie en presentatie.

De samenwerking tussen Donkervoort en SONAX is niet helemaal nieuw. Tijdens het eigen Concours dâElegance dat de sportautofabrikant afgelopen voorjaar organiseerde op de fabriek in Lelystad was SONAX aanwezig om de tentoongestelde autoâs te bekritiseren. Donkervoorts voorzien van een Certificaat van Echtheid werden door een deskundige jury beoordeeld op onder meer originaliteit en presentatie. Rob Koch, directeur van SONAX Car Care was aanwezig om de gepresenteerde autoâs te beoordelen op lakkwaliteit.

SONAX stelde fraaie prijzen ter beschikking waaronder een wisselbokaal voor de auto die werd verkozen tot âBest of Show 2005â. Het is de bedoeling dat Donkervoort de nieuwe autoâs voortaan gaat afleveren met een speciale lakbehandeling van Sonax en ook voor de after sales komt er voor Donkervoortrijders een uitgebreid aanbod van onderhoudsproducten.

Goede bescherming onder extreme omstandigheden
Beide partijen zijn blij met de samenwerking op het gebied van lakbescherming en onderhoud. Zeker in de racerij krijgen de lakken het soms zwaar te verduren. Goede bescherming is dan ook van groot belang voor het behoud van de lak. SONAX heeft de goede producten en kennis is huis om een auto mooi te houden. Jonathan Middag, Manager Marketing & Public Relations verklaart: âDe koper van een Donkervoort wil alleen het beste. Niet alleen als hij zijn auto fanatiek gebruikt op het circuit, maar ook als hij de auto vooral gebruikt om te toeren. SONAX heeft een uitgebreid aanbod van lakverzorgingsproducten die goede bescherming bieden onder alle omstandigheden. Zelfs onder de extreme omstandigheden in de racerij. Donkervoort en SONAX kunnen elkaar bijzonder versterken. Donkervoort zorgt voor een optimale prestatie, SONAX voor een glansrijke presentatie.â