Politie Zeeland


---


W-5732-2005 Aanrijding

Op de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen vond woensdagavond rond 21.30 uur een aanrijding tussen een fietser en een automobilist plaats.
Bij het oversteken schoot de ketting van de fiets van de 24-jarige Vlissinger af en kon zodoende niet op tijd de overkant halen. Een 32-jarige automobilist uit diezelfde plaats kon ken niet meer ontwijken.
De fietser kon op tijd wegspringen, zijn fiets werd geraakt.


Z-5733-2005 Diefstal uit woning

Uit een woning aan de Dijkstraat in Terneuzen zijn woensdagavond goederen weggenomen.
De bewoner mist computerapparatuur, een GSM en een klein geldbedrag.


O-5734-2005 Overstekende ree

Op de N59 te Zierikzee is woensdagavond een auto van de weg geraakt en in het bouwland terechtgekomen omdat de bestuurder moest uitwijken voor een overstekende ree.
De 37-jarige besuurder uit de gemeente Schouwen Duiveland kwam met de schrik vrij.


R-5735-2005 Rijden onder invloed

Op de Badhuisstraat in Vlissingen is donderdag om 01.20 uur een 29-jarige Vlissinger aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een bekeuring.
Op de G. Gezellestraat in Terneuzen is donderdag om 02.43 uur een 41-jarige Duitse automobilist aangehouden.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een bekeuring.


W-5736-2005 Insluiper steelt portemonnee

Uit een bedrijfspand aan de Seissingel in Middelburg is door een onbekende man woensdagmiddag rond 15.40 uur een portemonnee gestolen.
De man kwam met een smoes het pand binnen en toen hij weg was ontdekte een medewerker dat zijn portemonnee uit zijn jaszak weg was.
De medewerker heeft nog geprobeerd om de man tegen te houden maar hij was hem te snel af en reed er met zijn auto vandoor.


W-5737-2005 Aanhouding


Op de Zuidbeekseweg in Vlissingen is woensdag om 14.00 uur een 20-jarige Vlisisnger aangehouden.

Hij wordt verdacht van diefstal danwel heling van een bromfiets. Hij negeerde diverse stoptekens van de politie en kon na een achtervolging worden aangehouden. Hij is ingesloten.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland