Heuvelrug 11.20 uur

Utrecht 25-08-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Verkeerscontrole

RHENEN De politie heeft op woensdagmiddag, tussen 13.15 en 15.00 uur, een verkeerscontrole gehouden op de Stikke Hucht.

Er werden bekeuringen geschreven voor het niet dragen van de autogordel (20), het niet kunnen tonen van het rijbewijs (1) en niet handsfree bellen in de auto (2)

Verkeersongeval met letsel

RHENEN Op woensdag 24 augustus, om 17.20 uur, vond op de Lijnweg een aanrijding plaats tussen twee personenautos waarbij één bestuurster, een 21-jarige inwoonster van Wekerom, licht gewond raakte.

Het slachtoffer zag vermoedelijk een file van stilstaande voertuigen over het hoofd en reed tegen de laatste stilstaande auto aan. Zij kreeg hierbij het stuur in haar maag en werd door ambulancepersoneel onderzocht. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Beide autos raakten zwaar beschadigd en de kentekenbewijzen werden ingenomen.

Door de politie wordt proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldiefstallen

WIJK BIJ DUURSTEDE/ VEENENDAAL De politie heeft woensdagavond, om 18.20 uur, een 30-jarige inwoonster van Wijk bij Duurstede aangehouden voor winkeldiefstal.

De vrouw had bij een supermarkt aan de Langbroekseweg een aantal levensmiddelen, ter waarde van 25 euro, gestolen.

Zij kreeg een bekeuring van 125 euro. De winkelgoederen werden aan de supermarkt teruggegeven.

Bij een supermarkt op de Passage in Veenendaal werd woensdagavond, om 19.10 uur, een 50-jarige inwoonster van Veenendaal aangehouden voor de diefstal van vleeswaren uit een daar gevestigde supermarkt. De waarde van de gestolen levensmiddelen betrof 116 euro.

Zij kreeg een proces-verbaal.

Rijden onder invloed

ELST De politie heeft donderdagmorgen, om 01.00 uur, een 24-jarige inwoner van Geldermalsen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Hij bestuurde zijn auto op de Rijksstraatweg en werd gecontroleerd omdat hij met hoge snelheid reed. Hij blies 345 ug/l op de ademtestapparatuur en kreeg een rijverbod van 2 uur en een proces-verbaal.