Ingezonden persbericht


NedSecure introduceert nieuwe e-mail-security-combinatie van marktleiders PGP en CipherTrust

Encryptiespecialist exclusieve partner voor geïntegreerde e-mailbeveiliging

Zevenaar, 25 augustus 2005 - NedSecure Solutions B.V., specialist op het gebied van informatiebeveiliging, introduceert de nieuwe gecombineerde email security appliance van PGP Corporation en CipherTrust in de Benelux. Deze nieuwe oplossing integreert de geautomatiseerde encryptie- en sleutelbeheerarchitectuur van PGP Universal met de krachtige IronMail email security gateway van CipherTrust. Door deze unieke krachtenbundeling voldoet de gezamenlijke oplossing aan de veeleisende regels die zowel bedrijven als overheid stellen op het gebied van informatiebeveiliging. De oplossing wordt geleverd als een bundel van secure appliances, waardoor zowel de implementatie als het risicobeheer aanzienlijk eenvoudiger wordt. NedSecure Solutions is als Certified Solutions partner van PGP Universal en Premier Support Authorized CipherTrust partner geselecteerd om deze oplossing binnen de Benelux te introduceren.

De nieuwe, geïntegreerde email security appliance is snel te implementeren en voldoet aan alle eisen voor interne audits en risicobeheer. Daarbij biedt PGP Universal uitgebreide mogelijkheden voor het faciliteren van geautomatiseerde e-mailencryptie en -decryptie, digitale handtekeningen en key management. Door de combinatie van deze krachtige software met de IronMail Privacy Architecture (IPA) profiteren klanten van optimale integratie en geïntegreerde configuratie van e-mailbeveiliging. Vanuit zijn plaats aan de gateway waarborgt de geïntegreerde CipherTrust policy engine dat alle e-mail aan het beveiligingsbeleid voldoet. Vertrouwelijke berichten worden herkend en naar PGP Universal verwezen. Vervolgens zorgt PGP Universal voor de automatische versleuteling en beveiligde verzending. Door deze aanpak zijn bedrijven ervan verzekerd dat hun berichtenverkeer voldoet aan de gestelde regelgeving, met alleen eenmalige inspanningen voor de beheerorganisatie.

NedSecure is in Nederland al jaren specialist op het gebied van informatiebeveiliging en encryptie van e-mail en andere gegevens. Bovendien hebben de specialisten van NedSecure diepgaande kennis van en ervaring met de implementatie van dergelijke producten. Hierdoor beschikken organisaties in Nederland over een aanspreekpunt voor aanschaf, implementatie en service van deze nieuwe appliance.

"Onze klanten hebben hoge verwachtingen van de nu ontstane oplossing. Wij waren al erg enthousiast over PGP Universal 2.0, en met de nu ontstane bundel komt er een nieuwe dimensie bij", aldus Barbara Oosterveld, Product Manager NedSecure Solutions.

NedSecure Solutions organiseert op 1 september 2005 een workshop waarbij deze nieuwe appliance wordt gedemonstreerd. De workshop vindt plaats in het NedSecure-kantoorpand Vermonde in Zevenaar. Voor meer informatie over de workshops van NedSecure Solutions: www.nedsecure.nl.

Over NedSecure Solutions
NedSecure Solutions B.V. is een puur informatiebeveiligingsbedrijf en biedt een breed portfolio van kwaliteitsoplossingen en gerelateerde dienstverlening. Sinds 2000 beveiligt NedSecure met een team van 15 vakspecialisten ruim 600 organisaties in de Benelux. NedSecure Solutions maakt deel uit van de NedSecure Group.

Access & Identity Management

Application Security

Availability Management

Content-inspectie

Encryptie & PKI

Endpoint Security

Firewalls

Intrusion Prevention

Perimeter Security

Remote Access Security

Spam-, Virus- en Spyware-protectie

Vulnerability Management

Deployment Auditing

Documentatie

Implementatie

Managed Security Services

Opleiding & Training

Productselectie