Rijn & Venen, 12.00 uur

Utrecht 25-08-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeersongeval

VINKEVEEN Woensdagmiddag 24 augustus vond op de provinciale weg N201 een verkeersongeval plaats waarbij twee personen gewond raakten.

Omstreeks 16.30 uur ontstond filevorming op de rijbaan richting de rijksweg A2. Een 59-jarige automobilist uit Alkmaar had dit vermoedelijk te laat in de gaten en reed in op zijn voorganger, een 54-jarige bestuurder van een bestelauto uit Woerden. In de bestelauto zat ook een 22-jarige vrouw uit Woerden. Beide voertuigen liepen grote schade op en de automobilist uit Alkmaar en de vrouw uit Woerden liepen vermoedelijk nek-, borstbeen- en beenletsel op. Zij zijn per ambulance naar het Hofpoort ziekenhuis vervoerd.

Het overige verkeer heeft nog enige tijd hinder ondervonden wegens de afwikkeling van het ongeval en bergingswerkzaamheden van beide voertuigen.

Vechten bij de feestweek

ABCOUDE Woensdagavond 24 augustus en donderdagmorgen 25 augustus hield de politie toezicht bij de feestweek van Abcoude. Omstreeks 23.30 uur kregen agenten de melding dat een vechtpartij met 30 jongeren plaatsvond bij de botsautos op de Raadhuislaan. En om omstreeks 00.20 uur werd weer op de Hoogstraat gevochten. Ook hier waren agenten nodig om de rust terug te laten keren. Ongeveer vijf agenten hebben hierbij een linie gevormd en de wapenstok ter hand genomen. Half twee was het weer rustig in het centrum. Vermoedelijk lag de aanleiding van de vechtpartijen in de supporterssfeer.