SBS Broadcasting: aankondiging datum buitengewone algemene...

Sbs broadcasting

Dit is de vertaling van het eerder verstuurde, Engelstalige bericht.

SBS Broadcasting kondigt datum aan voor buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders om de overname door Permira en KKR te bespreken

LUXEMBURG - 25 Augustus, 2005 -

SBS Broadcasting S.A. (NASDAQ: SBTV; Euronext Amsterdam N.V.: SBS) heeft vandaag aangekondigd dat het van plan is om de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gedurende welke de geplande overname van SBS door een entiteit geleid door fondsen geadviseerd door Permira Beteiligungsberatung GmbH en fondsen geadviseerd door Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P. besproken zullen worden, te houden op 3 oktober 2005 in Luxemburg. De registratiedatum voor aandeelhouders om te mogen stemmen tijdens de buitengewone algemene vergadering was 24 augustus 2005. Alle aandeelhouders die op het moment dat de beurs sluit vandaag staan geregistreerd hebben recht om te stemmen tijdens de buitengewone algemene vergadering, ook wanneer deze eventueel wordt uitgesteld.

SBS is van plan om alle personen die geregistreerd aandeelhouder zijn op de registratiedatum een aandeelhouderscirculaire toe te sturen waarin extra informatie staat betreffende de geplande overname en zaken die besproken zullen worden tijdens de buitengewone algemene vergadering. De aandeelhouderscirculaire zal gedurende de week van 29 augustus, of spoedig hierna, worden verzonden.

Op de toekomst gerichte verklaringen

De verklaringen in dit persbericht betreffende de verwachte datum van de buitengewone algemene vergadering en de timing van de verzending van de aandeelhouderscirculaire zijn op de toekomst gericht. Zowel de datum voor de buitengewone algemene vergadering zou kunnen veranderen als de timing voor de verzending van de aandeelhouderscirculaire. Indien de datum voor de buitengewone algemene vergadering wordt veranderd dan zal SBS dit aankondigen.

Over SBS Broadcasting S.A.

SBS is een Europees commercieel televisie- en radio-omroepbedrijf met ondernemingen in West- en Centraal-Europa. Landen waar SBS momenteel uitzendt zijn: België (Vlaanderen), Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Roemenië en Zweden.

Voor meer informatie kunt u www.sbsbroadcasting.com bezoeken.

Contactpersoon: Investeerders: Chris Plunkett /Jon Lesko, Brainerd Communicators, Tel:
+1-212-986-6667, of voor de pers: Jeff Pryor, Pryor & Associates, Tel:
+31-62-886-2545