Endemol Entertainment

Vijfde editie Big Brother groots van start

Onder luid gejuich van ruim duizend toeschouwers betraden gisteravond de twaalf kersverse Big Brother bewoners een-voor-een het Big Brotherhuis.

Ontroerd en volledig overrompeld door de flitsende cameraâs gaven Rob, Ingrid, Menno, Lieske, Dido, Nathalie, Rikkert, Linda, Chantal, Roel, Joost en de zwangere Tanja emotioneel afscheid van hun familie en vrienden. Een laatste knuffel, een innige kus, nog even poseren voor de gretige fotografen en daarna werden ze door Ruud naar de deur van het huis begeleid. Eenmaal binnen kwam de ontlading. Zoals Nathalie zei, toen ze het huis betrad: âik sta helemaal te shaken, tering!â De meeste aandacht ging natuurlijk naar de 27-jarige, zwangere Tanja uit Groningen, die, zoals verwacht, als laatste bewoonster het huis in ging. Zich bewust van alle commotie, die ze de afgelopen weken heeft veroorzaakt, poseerde ze als een professional voor de cameraâs. De teddybeer die ze kreeg van haar familie moest ze van Ruud de Wild helaas achterlaten.

De pers, die in groten getale aanwezig was, kreeg aansluitend nog de mogelijkheid om de presentatoren Ruud de Wild en Bridget Maasland te interviewen en ook Talpa-directeur Remko van Westerloo en Paul Römer stonden de pers te woord. Iedereen was het erover eens: de start van Big Brother was een groot succes, de samenstelling van de bewoners fenomenaal en de verwachtingen hooggespannen.

Zondag 28 augustus aanstaande maakt Big Brother om 20.30 uur op Talpa zijn rentree op de Nederlandse televisie. Op internet is dat via www.bigbrother.tv.