Politie Gelderland-Midden

Arnhem - meisje (14) slaat aanrander van zich af
Publicatiedatum: 25-8-2005 13:31:13

Een veertienjarig meisje heeft woensdagavond in Arnhem een aanrander van zich afgeslagen. Het slachtoffer fietste tussen half tien en kwart voor tien over de Huissensedijk toen een onbekende man naar haar toekwam en haar aansprak. De man zou het meisje vervolgens onzedelijk hebben betast, aldus haar verklaring. Door van zich af te slaan koos haar belager uiteindelijk het hazenpad. De politie stelt een onderzoek in en roept eventuele getuigen op te reageren. Volgens het slachtoffer had de man het volgende signalement: ongeveer 40 a 50 jaar oud, zongebruind uiterlijk en een breed of gezet postuur. De man zou verder grijsbruin haar hebben en ongeveer 1.75 m lang. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of zij meer informatie hebben die kan leiden tot de opsporing van de onbekende man worden verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Kent u de dader maar kent hij u ook? Bel dan anoniem met `M' via 0800-7000.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Huissen - Groesbeker gewond na val van steiger

Publicatiedatum: 25-8-2005 13:32:20

Een 23-jarige man uit Groesbeek is woensdagochtend gewond geraakt nadat hij op een bouwplaats in Huissen van een steiger was gevallen. De man zou tijdens werkzaamheden op een steiger van 4 meter hoog naast de steiger zijn gestapt, waarna hij met een been was blijven hangen. Het slachtoffer is met behulp van een ladderwagen van de brandweer in veiligheid gebracht en door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Voorzover bekend had het slachtoffer beenletsel opgelopen. Door de politie is de Arbeidsinspectie in kennis gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Zevenaar - autokrakers ontkomen aan politie

Publicatiedatum: 25-8-2005 13:31:47

Vermoedelijk drie onbekende autokrakers hebben donderdagochtend in Zevenaar aan de politie weten te ontkomen. Rond kwart over vijf meldde een getuige zich bij de politie nadat gezien was dat er op de Nieuwe Doelenstraat zou worden ingebroken in auto's. Agenten binnen enkele minuten na de melding terplaatse maar troffen niemand meer aan. Getuigen wezen de agenten in de richting van de bioscoop, waar de inbrekers naar toe zouden zijn gelopen maar ook daar werd niemand meer aangetroffen. Vervolgens meldde nog een andere getuige dat hij drie verdachte personen had gezien op de Vondellaan maar een zoektocht in die omgeving leverde evenmin resultaat op. Uiteindelijk trof de politie wel op het Masiusplein drie auto's aan waarin kennelijk was ingebroken. Inmiddels hebben zich een achttal gedupeerden zich bij de politie gemeld voor aangifte.