Gemeente Maassluis

Plons de Kikker

Persbericht van het Hoogheemraadschap van Delfland

Kinderpagina Plons de Kikker op website van Delfland

Plons de Kikker, een educatief spelletjesprogramma voor kinderen, staat vanaf vandaag op de website van het Hoogheemraadschap van Delfland: www.hhdelfland.nl.

Hoofdfiguur Plons de Kikker leert kinderen op een speelse manier kennismaken met water en met alles wat er bij het werk van Delfland komt kijken. Zo kunnen de jonge websitebezoekers zelf een afvalwaterzuiveringsinstallatie bouwen of Plons veilig door een sloot vol reigers loodsen. Ook is er een kleurplaat én een quiz waarmee de beste speler van de maand een (water)bordspel wint. In de bibliotheek van Plons de Kikker staat alle informatie over Delfland uitgebreid beschreven. Dit is handig als naslagwerk bij de quiz en voor spreekbeurten en werkstukken. Plons de Kikker laat kinderen zien dat water interessant en vooral leuk is!

Naast de uitbreiding met Plons de Kikker heeft de website van Delfland een nieuw uiterlijk gekregen. Door de verbeterde opmaak is het mogelijk sneller te klikken naar verschillende projecten en andere interessante werkzaamheden van Delfland. Hiermee is de internetpagina van Delfland een gebruiksvriendelijke, dynamische website waar belangstellenden eenvoudig en snel informatie over Delfland kunnen vinden.

www.hhdelfland.nl