Endemol Entertainment

VANDAAG, Aalsmeer
Emotionele nieuwe afleveringen van Char, Het Medium

Vanavond, donderdag 25 augustus brengt RTL 4 een compilatie van het afgelopen seizoen, waarin Char, Het Medium bekende en onbekende landgenoten in de studio of zomaar ergens op straat verrast met boodschappen van hemelse zijde of met adviezen inzake dit aardse tranendal.

De succesformule, gepresenteerd door Chazia Mourali, blijft ongewijzigd; Char legt niet alleen contact met overleden dierbaren, zij probeert bekende en onbekende Nederlanders te leren hun eigen intuïtie te gebruiken en op die manier beter om te gaan met verdriet, onverklaarbare gebeurtenissen en het maken van keuzes, die soms levensbepalend kunnen zijn.

Vanaf volgende week, donderdag 1 september, volgen vier nieuwe specials, waarin Char in elke aflevering een bekende Nederlander ontmoet. Dit zijn superzwemster Inge de Bruijn, presentatrice Nance en GTST-actrice Jette van der Meij en acteur, zanger Anthonie Kamerling.

De productie werd in de afgelopen twee opnamedagen overrompeld door alle emoties die door de Amerikaanse werden opgeroepen. Eindredacteur Loek Mentink zegt: âNet als in voorgaande edities worden concrete antwoorden gegeven op prangende vragen die anders nooit beantwoord zouden worden. In deze reeks afleveringen wordt onder meer letterlijk beschreven hoe een verkeersongeluk heeft plaatsgevonden.â