Domestix internet access

Gratis bellen met Domestix VoIP

Geschikt voor elk type breedbandverbinding en provider

Haarlem, 25 augustus 2005 - Internet provider Domestix introduceert digitale telefonie waarmee abonnees gratis kunnen bellen binnen het Domestix netwerk. Daarnaast krijgen ze elke maand minimaal 100 gratis belminuten voor het vaste net van KPN. Voor de consument verandert weinig, de 'gewone' telefoon en het nummer blijven behouden. De nieuwe dienst is beschikbaar voor elk type breedbandverbinding (ADSL, kabel of glasvezel) ongeacht de provider. In tegenstelling tot andere aanbieders kent Domestix geen starttarrief en onderscheid tussen piek en daluren. De nieuwe dienst word geleverd met producten van Linksys, een divisie van Cisco Systems, en is verkrijgbaar vanaf 4,99 euro per maand.

Aantrekkelijke tarieven
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, ofwel telefoneren via internet. De gebruiker betaalt een vast bedrag per maand en daarnaast per minuut voor gesprekken naar mobiel en internationaal. Domestix biedt de nieuwe dienst vanaf 4,99 euro per maand en bellen naar bijvoorbeeld Frankrijk kost 0,0163 euro per minuut. De aanschaf van de Linksys adapter van 69,99 euro wordt tijdelijk verrekend met de abonnementskosten. Aansluiten is kinderlijk eenvoudig: De klassieke analoge telefoon koppelen aan de adapter die aangesloten wordt op het internet modem.

Niklaas van de Bunt, Marketing Manager van Domestix: 'Wij leveren een dienst die goedkoop is en alles biedt wat je mag verwachten van een telefoonlijn. De kwaliteit van een VOIP telefoonlijn is net zo goed als een traditionele verbinding, maar de tarieven zijn lager en diensten zoals voicemail worden gratis aangeboden. Wij hebben er bewust voor gekozen om deze dienst voor iedereen beschikbaar te stellen.'

Over Domestix
Domestix Internet Access is een Nederlandse Internet Service Provider, opgericht in 2002. Domestix biedt een breed scala aan internetdiensten. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem en levert haar diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor meer informatie op www.domestix.nl.

Voor meer persinformatie, testaanvragen en interviews kunt u contact opnemen met: Solid Ground Public Relations
Mike Duin / Stijn Wesselink
Edward Jennerstraat 340
2035 EW Haarlem
T +31 (0) 23 53 34 099
F +31 (0) 23 53 34 068
E domestix@solidground.nl