Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


25 augustus 2005


Warnsveld - Poging beroving


De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot beroving op maandag 22 augustus. Een 71-jarige inwoonster uit Warnsveld fietste rond 17.30 uur op de Bieshorstlaan. Een onbekende man kwam op haar af fietsen, pakte haar bij een arm en riep dat ze geld moest geven. De vrouw kon haar arm losrukken en fietste snel weg. De man was tussen 20 en 30 jaar oud, had een getinte huidskleur en donker haar. De politie wil in verband met het onderzoek graag in contact komen met eventuele getuigen of mensen die recentelijk soortgelijks hebben meegemaakt in de buurt van Warnsveld. Zij kunnen contact opnemen via telefoon nummer 0900-8844.


Lochem - Vrouw bekeurd voor drankgebruik in speeltuin


Agenten hebben woensdagavond (24/8) proces verbaal opgemaakt tegen een 40-jarige Lochemse. De vrouw zat in de speeltuin aan het Amalia van Solmsplein alcohol te drinken terwijl er kinderen speelden. Ook zou ze volgens de melding ter plaatse urineren. Zij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar bleek dat ze zich niet kon legitimeren. De politie maakt proces verbaal op.


Twello - Drankrijder betrapt


Agenten hebben afgelopen nacht (25/8) bij een controle op de Rijksstraatweg een 29-jarige automobilist uit Deventer betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man blies 0,6 prom. en kreeg een boete.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Communicatie

Persvoorlichting:

Anton de Ronde 055 - 548 60 52

Bert Top 055 - 548 60 58


---- --