013 Tilburg


Wealthy Beggar stopt

TILBURG, 25 AUGUSTUS 2005
Na een periode van bezinning heeft Wealthy Beggar het moeilijke besluit genomen om er een punt achter te zetten. Tijdens het werken aan een nieuw album is gebleken dat de meningen over de te varen muzikale koers te ver uiteen liggen om samen met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Op het persoonlijke vlak zijn er verder geen ruzies of zo, het gaat hier dus echt om het aloude cliche van muzikale meningsverschillen....
Het is ook zeker niet uitgesloten dat er in de nabije toekomst een nieuw samenwerkingsverband zal zijn tussen twee of meer leden van de band. Alle leden hebben in ieder geval de intentie om door te gaan met nieuwe muzikale projecten.
Om het leed wat te verzachten en om iedereen die dat wil de kans te geven om ons nog 1 keer in actie te zien zal er een afscheidsoptreden zijn op 23 september in de Kleine Zaal van 013, het podium dat de afgelopen jaren min of meer als 2e huiskamer voor de band is geweest en daarom een gepaste plek is voor onze laatste show. We bedanken iedereen die ons de afgelopen vijf jaar heeft gesteund. Tom, Jordi, Niels en Derrick.