Gemeente Vlaardingen


Gehandicaptenparkeerplaatsen (25 augustus 2005)

Gepubliceerd op: 25 augustus 2005
Reageren tot: 7 oktober 2005

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen brengen ter openbare kennis, dat zij krachtens machtiging van de raad van de gemeente van 14 januari 2003 hebben besloten:

* in te trekken hun besluit van 8 november 1988, nr. 810866 onder I., waarin is besloten ten behoeve van de heer A.P. van de Akker, wonende Da Costastraat 13 een gereserveerde gehandicapten-parkeerplaats aan te leggen (door verwijdering van de uit hoofde daarvan geplaatste verkeerstekens);
* gereserveerde gehandicaptenparkeerplaatsen aan te wijzen (door plaatsing van bord E06 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990) op:


* het parkeerterrein van de Billitonflat, het vijfde parkeervak in noordwestelijke richting gelgen, ten behoeve van de heer A.P. van de Akker, wonende Billitonflat 13;

* Van Riebeeckstraat, ter hoogte van de achterzijde van de Ridderstraat, het tweede parkeervak in zuidoostelijke richting, ten behoeve van de heer H.P. Glansbeek, wonende Ridderstraat 28.

Op grond van artikel 7:1 van de Algemene Wet Bestuursrecht kan tegen bovengenoemd besluit een bezwaarschrift worden ingediend. Het bezwaarschrift moet gemotiveerd zijn, gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders en binnen 6 weken na publicatie van dit besluit zijn ingediend.