Politie Noord- en Oost Gelderland


Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.


District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T E N


25-08-2005


Aanrijding met letsel


Apeldoorn - Bij een aanrijding tussen twee fietsers op 24 augustus 2005, 13.30 uur op de Rembrandtlaan in Apeldoorn kwam een van beiden zodanig te vallen dat zij met letsel naar het ziekenhuis overgebracht moest worden.
Een 51 jarige fietsster uit Apeldoorn reed over de Rembrandtstraat, terwijl de andere fietsster, een 56 jarige Apeldoornse, vanaf het trottoir het fietspad opreed. De fietsers botsten tegen elkaar, waarbij beiden kwamen te vallen. De 51-jarige liep hierbij de verwonding op.


Diefstal bromfiets


Apeldoorn - De politie heeft een aangifte opgenomen van diefstal van een bromfiets. Een 67 jarige inwoonster van Apeldoorn had haar bromfiets tussen 20 en 22 augustus 2005 in de schuur bij haar woning aan de Roekenhof staan. Toen zij deze weer wilde gebruiken, bleek de bromfiets verdwenen. Om de bromfiets uit de schuur te kunnen halen werd een aantal planken van de schuur verwijderd.


Diefstal uit kleedkamer


Apeldoorn - Bij een sportterrein aan de Brouwersmolenweg heeft de politie op 24 augustus 2005, om 21.30 uur enkele aangiften opgenomen van diefstal van goederen uit de kleedkamer. Van de thuisspelende ploeg werden o.a. GSM-toestellen en een aantal officiële papieren weggenomen. De politie stelt een onderzoek in naar deze diefstallen.


Gestoken met een mes


Apeldoorn - Twee 15 jarige jongens uit Apeldoorn kwamen elkaar tegen in de binnenstad.
De ontmoeting liep uit op een handgemeen, waarbij de één de ander met een mes in hals verwondde. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht waar hij is behandeld. De ernst van de verwondingen bleken mee te vallen. Aangezien er over en weer klappen zijn gevallen hebben beide partijen aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak.


Verkeerscontroles


Apeldoorn - Tijdens een verkeerscontrole aan de Talingweg in Apeldoorn en de Kerkweg in Beekbergen zijn op 25 augustus 2005 17 personen bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --