PERSBERICHT - 2005-08-25

RTL-debuut Daphne Bunskoek in Noorwegen

Het populaire reisprogramma RTL Travel, tot vorig seizoen Yorin Travel geheten, reisde vorige maand af naar Noorwegen om twee spectaculaire reportages voor het nieuwe seizoen te maken dat in september a.s. van start gaat. Daphne Bunskoek, één van de nieuwe presentatrices van RTL-Travel die ook het 'vaste gezicht' wordt van RTL-Boulevard, maakte in Noorwegen haar debuut voor het programma.

Reisdoelen voor de eerste uitzending over Noorwegen waren Bergen en de regio Nordfjord in het westelijk fjordengebied. In de tweede reportage ging alle aandacht uit naar Oslo en de Zuidnoorse kust.

De Noorse uitzendingen komen deze herfst op de buis en bevatten o.a. beelden van zomerskiën, zeekajakken en zeezeilen. RTL Travel wordt uitgezonden op RTL5 op woensdag vanaf 21.30 uur.

Al enige tijd geleden werd bekend dat het reisprogramma 'Yorin Travel' een nieuwe naam krijgt en naast de bekende presentatoren Floortje Dessing en Chris Zegers er vanaf september twee nieuwe gezichten bij krijgt. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Daphne Bunskoek regelmatig op het vliegtuig stappen om reisspecials over de hele wereld te maken. Ook Roeland Fernhout zal regelmatig reisverslagen brengen.

Meer informatie over de Noorse bestemmingen: www.rtl-travel.nl, www.visitbergen.com, www.nordfjord.no, www.visitoslo.com, www.visittelemark.com en www.visitsorlandet.com.