Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


25 augustus 2005


Steenderen - Man gewond bij schuurbrand


Een 57 jarige man heeft donderdagmiddag (25/8) bij een schuurbrand op zijn erf aan de Bronkhorsterweg in Steenderen ademhalingsproblemen opgelopen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Bij de brand zijn twee schuren door de brand vrijwel geheel verwoest. De woning kon door de brandweer - tegen overslaande brand - worden gespaard. De gewonde man is de bewoner en was in één van de schuren aan het werk.
In één schuur was een werkplaats gevestigd en in de andere schuur waren antieke meubels opgeslagen. Zowel de oorzaak als het bedrag van de schade is nog niet vastgesteld.


Baak - asfalteerders actief


Bij de politie is woensdagmiddag een melding binnengekomen van bewoners in Baak, die asfalteerders aan de deur hadden gehad. Men bood aan om het erf, een oprit of een deel ervan te asfalteren met asfalt dat elders bij wegwerkzaamheden zou zijn overgebleven. In het verleden hebben dit soort aanbiedingen bij afnemers tot flinke teleurstellingen geleid vanwege of de hoge kosten of de geringe kwaliteit van hetgeen geleverd werd.


Nadere informatie:

Bureau Communicatie

Persvoorlichting

Anton de Ronde 055 - 548 60 52

Bert Top 055 - 548 60 58



---- --