Politie Gelderland-Zuid

Vier mannen aangehouden voor mishandeling

Nijmegen 25-08-2005 - (07)

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag op de Molenstraat vier mannen aangehouden die ervan worden verdacht even daarvoor op de Hendrikhof een 23-jarige inwoner van Lent te hebben mishandeld.

De 23-jarige liep daar met een groepje vrienden en zagen een paar mannen die tegen een gevel stonden te plassen. Een meisje uit de groep van de 23-jarige zei daar iets van, omdat ze vond dat het stonk. Hierop schold een van de mannen haar uit, waarop haar vriend naar die man toeliep.

De 25-jarige wilde hem tegenhouden, om ruzie te voorkomen.Een van de mannen kwam daarop naar de 25-jarige toe, maar deze wilde hem weghouden.

Hierop kreeg de 25-jarige diverse vuistslagen in zijn gezicht. Ook zijn vriend kreeg klappen en viel hierbij op de grond.

Even later zag het groepje vrienden de mannen bij een horecagelegenheid aan de Molenstraat en gaven dat door aan politiemensen. Die hebben samen met de vriendengroep een onderzoekje ingesteld en konden de vier mannen van 19 en 20 jaar uit Grave en Velp aanhouden.