Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

---

LEARNING LANE
Het festival voor professionals die mensen en organisaties helpen ontwikkelen.

Deze zomer, op 25 en 26 augustus, is Landgoed de Horst het toneel voor een inhoudelijke en inspirerende tweedaagse. Organisatieadviseurs, coaches, trainers, HRD-professionals; iedereen die mensen, groepen en organisaties helpt met leren en ontwikkelen, treft elkaar. De sfeer van een festival, rond de inhoud van ons vak. Een uniek evenement!

Rond de centrale Learning Lane op het Landgoed verrijzen 'wijken' met elk hun eigen thema: leiderschap, generatieleren, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en partnership. Bijzondere workshops zullen ingaan op de State of the Art van ons vak.

Het centrale programma inspireert, verbaast en verbindt. Met keuze uit fysieke uitdagingen of geestelijke inspiratie. Een mentale tenniswedstrijd door verbale zwaargewichten, dadaïstisch coachen, matchmakers arrangeren uw droomontmoeting en gewoon wat drinken op het dorpsplein. Verder: kunst, muziek, rumoer, mooi weer.

Dit is een werkelijk nieuwe formule die de aanzet zal geven voor een jaarlijkse traditie. Het kennisdorp op Landgoed de Horst wil samen met u een inhoudelijke en energieke start van het nieuwe seizoen maken! Reserveer daarom nu 25 en 26 augustus in uw agenda en meld u aan! (g.hulster@debaak.nl / 0343 556277)

Initiatiefnemers van Learning Lane zijn de Baak (www.debaak.nl) , NVO2 (www.nvo2.nl) en OOA (www.ooa.nl).


---

Meer informatie:

Karen van der Horst
Marketing & Communicatie Learning Lane
T: 0343-556720
F: 0343-556721
E: kvanderhorst@nvo2.nl


---- --