Gemeente Dongen


Extra ruimte voor bezoekers Multifit en Hondenschool 25-08-2005 Omgeving Doelstraat krijgt meer parkeergelegenheid De gemeente gaat extra parkeerruimte creëren aan de Doelstraat. De parkeerruimte zal worden verhuurd aan Multifit Health & Racket Centre en Hondenschool Rinus Biemans. De extra ruimte moet een oplossing bieden voor de parkeerdruk- en overlast ter plekke.

Om een optimaal resultaat te bereiken gaat de gemeente één groot parkeerterrein realiseren. Het bestaande en het nieuw aan te leggen terrein worden met elkaar verbonden. Op deze wijze kunnen zowel bezoekers van Multifit als van de Hondenschool van het hele parkeergebied gebruikmaken. Daardoor kunnen parkeerpieken zo goed mogelijk binnen de parkeervoorzieningen worden opgevangen. Het groen rondom het terrein blijft grotendeels gespaard, zodat het huidige karakter van het terrein in stand blijft.

Verhuur
Om het terrein volledig geschikt te maken als parkeergelegenheid, moet de gemeente een aantal maatregelen treffen en kosten maken. Het parkeerterrein zal voor een periode van tien jaar worden verhuurd aan Multifit en de Hondenschool. De werkzaamheden staan gepland voor het najaar.