Ingezonden persbericht

De organisatie in balans

OIRSCHOT, 20050825 -- Per 1 augustus is Louis Machielsen zijn eigen coaching & consultancybureau HSPO (Holistic Services for People and Organisations) begonnen. HSPO wil onderscheidend zijn door holistische ideeën te combineren met inzichten uit de organisatiepsychologie, de kinesiologie, de reguliere wetenschap en de natuurgeneeskunde.


Machielsen legt zijn vinger op de zere plek van zorginstellingen met organisatieproblemen. Hij onderzoekt of de relatie tussen de cliënt van de zorginstelling, de medewerker en de organisatie uit balans is geraakt. Als dat het geval is, dan coacht hij medewerkers en management, individueel of groepsgewijs, hij organiseert workshops en coördineert de communicatie tussen cliënt en instelling. Alles met als doel de balans te herstellen en een efficiënte organisatie te krijgen.

Machielsen had hiervoor diverse functies in verschillende zorginstellingen. Zijn laatste functie was die van senior begeleider in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voor meer informatie:
HSPO
Louis Machielsen
Van Tuldenstraat 17
5688 DA Oirschot
E-mail: info@hspo.nl
Website: www.hspo.nl




HSPO